صفحه اصلی / اسب سواری / آموزش اسب سواری | منظور از چهارنعل رفتن چیست؟

آموزش اسب سواری | منظور از چهارنعل رفتن چیست؟

رابطه مناسب با اسب به فاکتورهای زیادی بستگی دارد که با شناختن اسب و رفتارهای او ممکن می‌شود. اسب‌ها نیز همانند حیوانات دیگر رفتار مربوط به خود را دارند. یکی از مهمترین مسائل مربوط به حرکات اسب چهارنعل رفتن است که در این مطلب اسب پرشیا به شرح این موضوع می‌پردازیم.

آموزش اسب سواری | دست‌های سوارکار و ارتباط مناسب با اسب

شاید خیلی از افرادی که از دور به اسب سواری نگاه می‌کنند ندانند که چهارنعل اسب چیست و یا چه کارهایی در این نوع انجام می‌پذیرد. در این مطلب اسب پرشیا قصد داریم تا حدودی شما را با این روش آشنا کنیم. در چهار نعل است که یک سوارکار نو آموز نشاط سواری را تجربه می کند زیرا احساس سرعت و قدرتی که اسب با هر گام خود را از جا می کند، همهمه ای وصف ناپذیر درون سوارکار ایجاد می کند. علی رغم سرعت زیاد سوارکاران چهارنعل را یک حرکت نرم می نگارند. چهار نعل با دست درست: اگر شما اسبی را که در یک دایره چهار نعل می رود نگاه کنید، به نظر می رسد هر گام را با دست داخل خود شروع می کند در حالی که در هر گام دست داخل در واقع آخرین عضوی است که از زمین برداشته می شود ولی به چشم بیننده به نظر می رسد دست داخل شروع کننده حرکت است و این مسئله فقط وقتی صادق است که اسب به دست درست چهار نعل می رود؛ بنابراین هرگاه در جهتی چهار نعل می روید، برای مثال به راست حرکت می کنید، دست داخل اسب دست شروع کننده به نظر می رسد و هرگاه به دست چپ حرکت می کنید دست چپ اسب باید به عنوان دست شروع کننده دیده شود.

بیشتر بخوانید: دانستنی | چگونه پس از حوادث سوارکاری بر ترسمان غلبه کنیم؟

آموزش اسب سواری | منظور از چهارنعل رفتن چیست؟

برای صدور فرمان چهار نعل به دست چپ، شما باید پای داخل را روی تنگ اثر دهید و در همین زمان دست چپ را کمی باز کنید تا اسب را به سمت چپ متمایل سازید و فقط برای آرام کردن سرعت اسب کمی از دست راست کمک به گیرید. برای چهار نعل به دست راست ، تمامی اثرها معکوس می شوند: پای راست بر روی تنگ و پای چپ پشت تنگ و دست راست برای چرخش اسب به سمت راست کمی باز می شود. چهار نعل با نشست رو به جلو با برداشتن وزن از روی زین، سوارکار می تواند اسب را برای راحت کردن پشت خود و برداشتن گام هایی زنده و فعال تشویق کند.

آموزش اسب سواری | ایمنی سوارکار با چه کارهایی تامین می‌شود؟

آموزش اسب سواری | منظور از چهارنعل رفتن چیست؟

چگونه از کلاه سوارکاری خود مراقبت کنیم؟

این حرکت غالبا در چهار نعل در صحرا و گشت اجرا شده و بنا براین به اسب اجازه داده می شود بدون زحمت در زیر سوار خود حرکت کند. در جلسات تمرینی لازم است سوار وزن خود را از روی زین بردارد تا اسب احساس راحتی کند و از پشت خود بیشتر استفاده نماید.این حرکت بیشتر در مرحله گرم کردن اسب قبل از پرش کاربرد دارد که به نام چهار نعل با نشست رو به جلو معروف است. مای هورس

بیشتر بخوانید: راه‌های مقابله با گزش حشرات و آسیب به اسب

تاخت چهار نعل سریع‌ترین حالت دویدن اسب است که در آن اسب با بیشترین سرعت به سمت جلو می رود. پاهای اسب در حرکت چهارنعل کاملاً کشیده و گام‌هایش تا حد امکان بلند است. ترتیب حرکت پاهای اسب در حرکت چهارنعل (با پیشگامی دست چپ) به این صورت است: پای راست، پای چپ و بلافاصله دست راست، دست چپ. بنابراین، حرکت چهارنعل اسب یک حرکت چهار ضربی است. تفاوت تاخت چهارنعل با تاخت ملایم این است که زمان معلق ماندن اسب در حالت چهارنعل بیشتر است و سرعت حرکت نیز بالاتر است. همچنین، دست و پای مخالفی که در حالت تاخت ملایم با هم به زمین می آمد در حرکت چهارنعل دیگر نمی تواند به این صورت عمل کند چون سرعت زیاد است؛ در حرکت چهارنعل وضعیت حرکت این دو دست و پا اینگونه است که پا کمی قبل از دست مخالفش به زمین ضربه می زند. حالت چهار نعل زمانی قابل رویت است که اسب به شدت می دود؛ مثلا در مسابقات اسب دوانی.

شرط‌های رایج اسب سواری

آموزش اسب سواری | منظور از چهارنعل رفتن چیست؟

چهار نعل با نشست رو به جلو چیست؟

یکی از معروف ترین انواع چهار نعل، چهار نعل با نشست رو به جلو است که راه و رسم پیچیده ای را دنبال نمی‌کند و باید یک نکته کلی برای راحتی اسب رعایت شود. آن نکته نیز این است که با برداشتن وزن از روی زین، سوارکار می تواند اسب را برای راحت کردن پشت خود و برداشتن گام هایی زنده و فعال تشویق کند. این حرکت غالبا در چهار نعل در صحرا و گشت اجرا شده و بنابراین به اسب اجازه داده می شود بدون زحمت در زیر سوار خود حرکت کند. در جلسات تمرینی لازم است سوار وزن خود را از روی زین بردارد تا اسب احساس راحتی کند و از پشت خود بیشتر استفاده نماید. این حرکت بیشتر در مرحله گرم کردن اسب قبل از پرش کاربرد دارد که به نام چهار نعل با نشست رو به جلو معروف و البته پر کاربرد است.

آشنایی با انواع خوراکی و داروهای ممنوعه برای اسب

امیدوار هستیم خواندن این مطلب برایتان مفید بوده باشد
دیگر مطالب آموزشی و مقالات اسب پرشیا را داخل سایت مشاهده فرمایید

درباره

این مطالب را نیز ببینید!

کم اشتهایی در اسب

دانستنی | کم اشتهایی در اسب

کم اشتهایی در اسب و غذا نخوردن اسب به اندازه کافی یکی از مشکلاتیست که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *