صفحه اصلی / اسب دوانی / آموزش اسب سواری | مربی سوارکاری خوب چه خصوصیاتی دارد؟

آموزش اسب سواری | مربی سوارکاری خوب چه خصوصیاتی دارد؟

یکی از مسائل مهمی که یک سوارکار باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشد، مربی سوارکاری است چرا که آموزش اسب سواری بسیار مهم و حائز اهمیت است. در این مطلب اسب پرشیا خواهیم دید که مربی خوب سوارکاری کیست و چه ویژگی هایی دارد.

آموزش اسب سواری | دست‌های سوارکار و ارتباط مناسب با اسب

مربی سوارکاری خوب چه تاثیری در تربیت اسب و سوارکار دارد؟

در آموزش همه رشته‌های ورزشی، شخصی موفق خواهد بود که تحت نظر یک مربی مجرب و خوب تعلیم دیده باشد. بارها و بارها دیده شده که استعداد یک شخص به دلیل سهل انگاری مربی و یا عدم نداشتن تجربه کافی در ورزش مورد نظر هدر رفته و پس از مدتی آن شخص به دلیل نرسیدن به اهداف ورزشی خود، آن رشته را رها کرده چرا که از آموزش آن ناامید شده است.

سوارکاری نیز به همین ترتیب است و شاید حساس تر از باقی رشته‌ها باشد چرا که یک مربی، علاوه بر انسان با حیوانی همانند اسب سر و کار دارد و باید همه آموزش‌های لازم در هر دو مورد را مسلط باشد تا نتیجه مطلوب حاصل گردد.

اگر شما هم جزو علاقمندان به اسب سواری هستنید حتما پیدا کردن یک مربی خوب از دغدغه های شماست. پیدا کردن مربی خوب اولین قدم برای خوب یاد گرفتن ورزش سوارکاری است. مربی خوب می تواند راه شما را برای رسیدن به موفقیت های بزرگ و تبدیل شدن به یک سوارکار واقعی را کوتاه تر و آسان تر کند. بنابراین ارزشش را دارد که دنبال یک مربی سوارکاری خوب و ماهر باشید. پیدا کردن مربی خوب علاوه بر تلاش و جست و جوی شما، نیاز به کمی آگاهی در این زمینه دارد. یعنی اول باید بدانید که مربی خوب سوارکاری به چه کسی می گویند تا بعد به دنبال او بگردید.

بیشتر بدانید: دانستنی | شرایط اسب‌های بیمار در قرنطینه

مربی سوارکاری

بیشتر بخوانید: افراد چاق چگونه سوار بر اسب شوند؟

دارای مجوز از سازمان‌های رسمی

خود را برای این موضوع آماده کنید که پیدا کردن یک مربی خوب کار راحتی نیست و اگر می خواهید سوارکار خوبی شوید باید این سختی را به جان بخرید و بهترین را انتخاب کنید. در بهترین حالت، مربی شما باید از یک سازمان رسمی مجوز داشته باشد (این مدرک بعضی جاها ضروری است). در کشورهای مختلف موسسات مختلفی برای تایید مجوز کار مربیان سوارکاری وجود دارند. در حال حاضر در کشور ایران فدراسیون سوارکاری مسئول پاسخگویی به این مساله است.

صبر و حوصله

یک مربی سوارکاری خوب به دلیل سر و کله زدن با حیوانی همانند اسب باید صبر و حوصله زیادی داشته باشد چرا که علاوه بر آموزش سوارکار، باید راه‌های ارتباطی با اسب و همچنین تربیت او را نیز به سوارکار آموزش دهد. به همین خاطر اگر مربی را مشاهده کردید که زود عصبانی می‌شد و یا صبر و حوصله زیادی را نداشت، آن مربی نمی‌تواند گزینه خوبی برای مربیگری باشد.

همه چیز در مورد تغذیه مناسب اسب و سلامت جسمانی او

مربی خوب سوارکاری

چگونه پس از حوادث سوارکاری بر ترسمان غلبه کنیم؟

ارائه روش‌های مختلف آموزشی

یک مربی با توجه به ماهیت ورزش سوارکاری، باید چندین روش را برای کارآموزان خود امتحان کند تا در نهایت بتواند باتوجه به استعداد و یادگیری سوارکار، روش آموزشی صحیح او را انتخاب کند. از آنجایی که خصوصیات اخلاقی اسب‌ها و همچنین نحوه برخورد انسان‌ها با اسب‌ها متفاوت است، یک مربی سوارکاری خوب باید چندین روش را برای برقراری این ارتباط و همچنین آموزش‌های لازم بلد باشد تا متناسب با هر نیازی، آن را برطرف نماید.

بیشتر بدانید: رنگ بندی اسب‌ها چگونه است؟

سابقه کار در باشگاه سوارکاری معتبر

علاوه بر مجوز داشتن، مربی سوارکاری بهتر است در باشگاه های سوارکاری ای کار کند که آنها هم دارای مجوز باشند. در این مورد هم می توانید از فدراسیون سوارکاری اطلاعات کسب کنید. با این وجود بسیاری از مربیان سوارکاری مدرک یا مجوز ندارند، اما ممکن است کارشان عالی باشد. آنها سوارکاران تجربی خوبی هستند و مهارت های زیادی را طی سالیان سال کار کردن با اسب ها به دست آورده اند که می تواند چراغ راه شما باشد. برای پیدا کردن این مربیان سوارکاری باید از این و آن سوال بپرسید. اما همین مربیان هم باید حداقل یک مدرک جدید کمک های اولیه داشته باشند، اسبهایی که با آنها کار می کنند باید سالم و نرمال به نظر برسند، اصطبلهایشان تمیز و مرتب باشد، و اولین اولویت برای او ایمنی و بی خطر بودن کار باشد.

مراجع و مهارت های مربی سوارکاری خوب باید قابل تایید باشد. در هر حال، وقتی می خواهید مربی سوارکاری تان را انتخاب کنید، چه مجوز داشته باشد چه نه، حتما از او بخواهید که در یکی دو تا از جلسات آموزش او حضور داشته باشید و کارش را نظاره کنید.

بیشتر بدانید: دانستنی | شرایط اسب‌های بیمار در قرنطینه

مربی سوارکاری

آموزش اسب سواری | ایمنی سوارکار با چه کارهایی تامین می‌شود؟

جلسات آزمایشی

مراجع و مهارت های مربی سوارکاری خوب باید قابل تایید باشد. در هر حال، وقتی می خواهید مربی سوارکاری تان را انتخاب کنید، چه مجوز داشته باشد چه نه، حتما از او بخواهید که در یکی دو تا از جلسات آموزش او حضور داشته باشید و کارش را نظاره کنید.

البته بد نیست بدانید که برخی مربیان سوارکاری که برای سوارکاران احترام بیشتری قائل هستند تحت عنوان جلسات آزمایشی یک تا دو جلسه‌ای را به این موضوع اختصاص می‌دهند که سوارکار بتواند تشخیص دهد که آیا راه و روش این مربی با انتظارات او همسو است یا خیر … البته به دلیل قیمت بالای آموزش اسب سواری پول این یک تا دو جلسه پرداخت می‌شود تا مربی نیز متضرر نشود.

بیشتر بخوانید: راه‌های مقابله با گزش حشرات و آسیب به اسب

امیدوار هستیم خواندن این مطلب برایتان مفید بوده باشد
برای شرط بندی مسابقات اسب سواری و دیگر مطالب آموزشی با اسب پرشیا همراه باشید

درباره

این مطالب را نیز ببینید!

کم اشتهایی در اسب

دانستنی | کم اشتهایی در اسب

کم اشتهایی در اسب و غذا نخوردن اسب به اندازه کافی یکی از مشکلاتیست که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *